Hej, det är jag som driver den här bloggen. Mitt namn är Fabièn och jag är utbildad i konst och formgivning. Jag har länge haft en passion för att göra vackra inredningsprylar av material som annars hade hamnat i återvinningen.

Jag har startat ett företag som specialiserar sig på att sälja sådan inredningsprydnader men den här bloggen är tänk att vara en kunskapskälla för den som finner ett intresse att vara kreativ och som vill utveckla egna projekt utifrån de idéer som här presenteras.

Bloggen är tänk att vara skriven både från ett personlig perspektiv där jag lägger mina värderingar, åsikter och allt därtill i de blogginläggen som skriv och inte som en försäljningskanal. Mitt hopp är att fler ska bli inspirerade att inreda på ett hållbar sätt med hållbar material som varje person kan ha i sin närhet!

Jag hoppas på att ni finner mina inlägg intressanta, roliga och inspirerande och att ni verkligen kan få hjälp genom mina idéer att förverkliga era egna idéer.

Om ni vill komma i kontakt med mig för ett eventuellt samarbete eller om ni vill bara skriva till mig, så är ni välkomna att skriva till:

info@carrom.se

Hälsar,

Fabièn.

Stäng meny