Under en resa till Indien för många år sedan, lärde sig jag och min bror under ett par veckor i Goa att uppskatta Carrom. Sittandes under några palmer i eftermiddagshettan, gärna med en läskande Gin Tonic i handen, tillbringades många timmar med detta uråldriga spel. Carrom är kul och underhållande redan från början men det tog oss inte lång tid att förstå att det är ett spel som man kan ägna en livstid åt. Nu vill vi att fler svenskar får upp ögonen för Carrom; vi lanserar webbsajten Carrom.se. Blir ni frälsta så kan ni beställa ert eget Carromspel.
Gunnar, Carrom.se, Jan 2012  

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Pollux Feedback AB startades 1998 och har utvecklat och underhåller en rad webbtjänster. Mot företagsmarknaden jobbar vi med webbapplikationer för enkätundersökningar, tidsredovisningssystem samt allmänt; konsulttjänster inom webbområdet.

JimPikeDarts.se erbjuder vi Dartpilar och utrustning från det kanske mest klassiska namnet i Darts: Jim Pike. Tillsammans med partners har vi också utvecklat PrimeQuiz, ett frågespel i grafisk äventyrsmiljö för iPad och iPhone. Vi driver även tjänsten Tidsedel.se samt Sverige.just.nu

Pollux Feedback AB

Tel: Sweden 070 745 03 50

Web www.pollux.se
E-post: info@pollux.se