• Snooker och biljard
    Carrom kallas ibland lite vanvördigt 'fingerbiljard', många snooker- och biljardfantaster tilltalas av Carrom.

    Tänk så bra att kunna ha ett mini-biljard hemma i vardagsrummet!
Archive: Sweden European Double Event Champions: 17th Euro Cup in Poland 2013

Swedish Open Carrom Championship:

Click Pic results and video of the Final of the Tournament in Stockholm 2014

Carrom är ett engagerande spel med lättbegripliga regler och ändå svårt att bemästra. Perfekt familjespel, tjejer såväl som killar i alla åldrar kan spela..

Carrombrädet och 'puckarna' är hantverksmässigt gjorda och vackra att se på och röra. Carrom är ett socialt spel.
Även på puben/klubben är Carrom perfekt som inledning på en trevlig kväll. Dataspel i all ära men här spelar man 'på riktigt'.

Med fingrets hjälp 'snärtar' man iväg en Striker som i sin tur träffar puckarna i syfte att sänka dessa eller blockera motståndaren.

More/fler videos...

Utrustning

Att spela på en supersnabb, silkeslen carrombräda är en upplevelse! Variationen på bräden och priser är stor. Carrom.se erbjuder ett urval av bräden alltifrån 'novis'-klass (6 mm plwood) för ett rimligt pris, till 'familj', högkvalitetsbräda (8 mm plywood) och slutligen 'expertklassen', 16 el 20 mm plywood för entusiasterna och turneringsspel. Vi vill erbjuda såväl nybörjare som familje- och klubbspelare bästa möjliga pris i Europa.
Sköt om din bräda Använd kvalitetspuder (carrom powder) för snabb spelyta, torka av brädet med torr trasa, håll brädan torr och i god rumstemperatur. På så sätt förlänger du brädans livstid och säkerställer snabb, jämn spelyta.