Kattungar!

Hej igen! 

Glömde ju berätta igår för er om en rolig nyhet, haha skriver till alla om det hela tiden nu och skickar bilder så trodde jag gjort det här också. Det är nämligen så att jag har adopterat två kattungar!! Så gudomligt söta små helsvarta bustroll med världens vackraste gulgröna ögon! jag är helt såld som ni hör, haha. 

Har alltid älskat katter men ända inte haft några egna innan, men nu föll jag pladask och kände att det var dags helt enkelt. En kompis på ansiktsboken postade ett inlägg med missarna med förfrågan från ett katthem om någon ville adoptera dem. Deras mamma var försvunnen och missarna hade hittats övergivna intill en stor trafikerad väg, så några vänliga själar fångade in kattungarna som inte var mer än några veckor gamla. Det bästa hade ju varit om de kunde leva i det fria naturligt med sin mamma, men tyvärr funkar det ju inte alltid och nu behövde de alltså ett hem så fort som möjligt. Så ja, det ena ledde till det andra och här sitter jag nu i soffan med dem sovande intill mig.

Har inte bestämt mig än för vad de ska heta, ni kanske har något förslag? Kanske skulle jag namnge dem efter någon arkitekt eller designer, hade ju passat perfekt för en homestylist 😉 Vad som däremot passar för en homestylist och numera även kattägare är att tänka till ett varv extra kring hur man stylar sitt hem så det även passar husdjuren i familjen. Med två små kattungar hemma märks det direkt hur en del grejer kommer behöva förändras för att anpassas, särskilt nu när de är så små att de gärna biter, äter och river på allt de kommer åt. 

Ska se över mina växter sen vilka som är giftiga eller kattvänliga, ska även låna pappas speedheater cobra för att ta bort det gamla lagret med färg från hallbyrån som sprider stora flagor av färg, dumt om de råkar äta en sådan bit som kanske är giftig dessutom. Har ända varit dags länge att måla om byrån så lika bra slå två flugor i en smäll nu. Precis som med bebisar i huset måste jag även tänka på att inte lämna massa smågrejer framme som de kan äta eller råka ha sönder när de leker, typ tunnaste vasen eller glasföremål. Ska även fixa mysiga gömmor för dem och införskaffa ett klätterträd.

Hej så länge!

Ollis

En kille i sina bästa år som älskar spel. Traditionella spel och digitala spel. Jag är en klassisk gamer helt enkelt.

Lämna ett svar

Stäng meny