Snart är det nytt år!

Hejsan! 

Idag har jag hälsat på min vän som sysslar med ölbryggning, jag beställde ju lite grejer åt honom för ett tag sedan. Kul att se hela processen och får allt erkänna att han börjar bli riktigt duktig på det här med att göra egen öl! Första satsen däremot… bläää, haha. Han lovade att spara några av de bästa ölen till nyår då vi blir ett litet gäng som firar. Man får ju inte träffas i större grupper och kanske är vi covididioter som ska ses men well, något litet socialt behöver man ju.

Läste någonstans att “2020 vertically is basically just no no” och en bild på handskrivet 2020 – vilket ju faktiskt såg ut som no no. Så om man skriver 2021 med samma slarviga handstil blir det ju i så fall no si om man läser det som vanlig text! Det få nog bli mitt nyårsmotto: no si! nej ja, nu är det dags att vända skutan till ljusare tider. 

I och för sig har ju såklart 2020 inte bara varit dåligt, men ja, det är ju bättre utan pandemi såklart. För egen del har 2020 ändå inneburit en hel del fina stunder och framsteg med homestylingen, hurra!

Ollis

En kille i sina bästa år som älskar spel. Traditionella spel och digitala spel. Jag är en klassisk gamer helt enkelt.

Lämna ett svar

Stäng meny