Planering

Hej alla.

Gud, jag är väldig dålig på att skriva mina inlägg. Jag tror jag måste börja planera mina inlägg lite mer, vara mer konsekvent med dem.

Först måste jag dock fokusera på en kommande aktivitet. Jag ska ha en fest. För en av mina absolut bästa vänner fyller år, så jag måste fixa en hel del saker inför det här. Min vän fyller jämt och därav att det ska bli något lite stort men vi har inte all råd i världen för att göra det här, så vi har hyrt en lokal men lokalen sakna stapelbara stolar och borden räcker inte till, så det tror jag vi måste hyra in dessa. Idéen är att vi ska ha en överraskningsfest med tema, och då min vän älskar Manga så ska vi klä oss ut till olika Manga karaktärer. Vi har ju inte samma kunskap om detta så som min vän har men vi ska göra vår bästa.

I mitt liv har inte jag varit på många fester med tema, så det ska bli väldigt spännande med den här festen kräver mycket planering, vi ska också ha mat, så vi funderar på om vi kompisar emellan ska laga maten, typ alla ansvarar för något eller om vi hyr den här tjänsten. Vi vill också ha lite live musik men på den fronten är det löst, för att vi har en vän som är musiker som inte är vän med födelsedagsbarnet, så då hyr vi in honom för en billig peng. Det här med att planera fester låter roligt, man kanske ska bli festplanerare i livet, det borde ju finns människor som gärna betalar för att få allt ordnad, antar jag.

Hur som helst, det här är i alla fall första projektet för det här året, undrar lite själv vad man ska ha för sig under det som resterar av året, än så länge har vi precis börjat och så mycket kan hända, så det ska bli spännande med 2020.

Ni får ha det bra ni,

Vi hörs!

Ollis

En kille i sina bästa år som älskar spel. Traditionella spel och digitala spel. Jag är en klassisk gamer helt enkelt.

Lämna ett svar

Stäng meny