Inrednings-tips

Hej!

Nu var det ett tag sedan vi hördes sist, en hel månad sedan. Hur mår ni? Jag mår bra. Det är fredag och jag sitter hemma med datorn i knät, en kopp kaffe och det spöregnar ute. Det är lite kallt hemma också så jag sitter med en mysig filt och tänt ljus också, så himla mysigt, nu är hösten här faktiskt, officiellt.

Häromdagen var jag på jysk och shoppade massa ny inredning, jag har länge haft ganska tomma väggar i mitt vardagsrum och till min stora förvåning och lycka satt jag och googlade runt på olika inredningsbutiken som inspiration och hittade jättefina grejer på jysk. Jag åkte dit och köpte 2 olika hyllor, en till hallen och en till sovrummet, beställde även 2 hyllor till vardagsrummet som dom inte hade hemma just då. Jag hämtade de hyllorna igår och hängde upp dom igår kväll. Det blev så HIMLA bra, en av dom var en guldig hylla med 3 stycken glas hyllor i. Den fick hänga över soffan med ljus, en växt och annat fint på sig. Den andra hyllan fick hänga på den lite större väggen då den vackra skapelsen är hela 176 cm hög och fästs på väggen. Supersmidigt när man ska dammsuga att slippa ha massa saker på golvet. Den hyllan har jag inte inrett än men ska ha några fina förvaringlådor där tänkte jag. Någon fin vas med blommor i och tavlor eller böcker, vi får se. 

Mitt nästa projekt är att hitta fin inredning till min hund, hand behöver en ny säng och nya mat- och vattenskålar, jag ska åka till någon hundbutik idag och kolla efter fina saker som gärna passa med min inredning i hemmet. Jag tänker mig att de ska gå i beigea eller gråa toner. Jag kikade in på hansesgården på nätet och kollade förut, hittade väldigt fina grejer där så det blir säkert så att jag beställer hem istället. Så mycket smidiagre att handla så och det är alltid mycket bättre och större sortiment på hemsidorna tycker jag. 

Vi hörs snart igen mina inrednings-nissar.

Dog, Lick, Red, Whippet, Toy, Window, Dogbed, Pet


Ollis

En kille i sina bästa år som älskar spel. Traditionella spel och digitala spel. Jag är en klassisk gamer helt enkelt.

Lämna ett svar

Stäng meny