Inredning i alla former

Hej! Hur står det till med er idag? Men mig är det bra, säger jag även fast ni inte riktigt kan fråga haha.

Jag ville idag bara kika in här och prata lite om min inredning hemma, jag älskar den lite moderna med lantliga intryck- stilen. Kan se om jag kan lägga upp någon bild här nedan. Jag älskar att bland mycket vitt tillsammans med trä-inslag, mycket växter och tyger hittar man också i mitt hem. Med tyger menar jag mattor, gardiner, kuddar, filtar, överkast, sittdynor på stolar osv. Jag tycker det tillför mycket i ett hem, likaså gör växter det, jag tycker det blir en så ofantlig skillnad utan växter i ett hem, det blir kalt och det känns inte riktigt som att något lever och bor i hemmet när det inte finns några växter. Några av mina stora favoriter är monstera, den blir så ståtlig med sina stora blad och den är grön. En annan favorit är fikusen, den är också så vacker och passar in i i princip alla hem och inredningsstilar. Som ni kanske märker så föredrar jag gröna växter. Däremot tycker jag att mer färgglada klickar till blommor passar in bra i kök då man gärna vill få in lite färg, där har man ju inte heller så mycket textilier, vilket man kan ha i det övrig hemmet och sätta till färg i det. 

Kan inte ni berätta hur ni gillar att inreda? Vad har ni för inredningsstil och känner ni att ni har det precis som ni vill hemma eller får ni inte riktigt till det? Jag uppever att många tycker det är svårt att få ihop hela hemmet, och mer än nöjda med enskilda rum. Vad tycker ni? När ni ändå kommenterar får ni gärna tipsa om köp malt online, jag ska nämligen beställa åt en vän som själv gör hembryggning men som inte är så duktig på att beställa online haha. 

Ha det så bra så hörs vi!

Living Room, Couch, Interior, Room, Home, Sofa


Ollis

En kille i sina bästa år som älskar spel. Traditionella spel och digitala spel. Jag är en klassisk gamer helt enkelt.

Lämna ett svar

Stäng meny